lauantai 5. joulukuuta 2015

LUUKKU 5: 5 suosikki blogia



Moii! Monissa blogeissa on pyörinyt Näitä blogeja luen- tai Suosikki blogit- postauksia, ja niimpä myös mä aattelin toteuttaa tämmösen. Oon saanut muista blogeista tosi paljon uutta luettavaa, joten toivottavasti tekin löydätte tästä jotain. Listasin viisi blogia näin viidennen päivän kunniaksi. Toivottavasti tykkäätte!
 aliisannika
Aliisannika | Blogia kirjoittaa kaksi -00 syntynyttä tyttöä. Blogissa on asiallinen teksti ja postaukset ovat mielenkiintoisia. Tykkään blogissa ehkä eniten kuvien laadusta ja niiden valoisuudesta. Kuvat tuovat myös mielenkiintoa lukea tekstiä. :)

Kuviakin kiinnostaa

Kuviakin kiinnostaa | Blogia kirjoittaa 16 -vuotias Lea. Blogissa on paljon valokuvausvinkkejä ja ilman tätä blogia en olisi varmaan koskaan päässyt automaatti- tilasta eteenpäin. Myös tässä blogissa on laadukkaat kuvat. Tekstiä ei ole paljoa, mutta toisaalta se ei haittaa, sillä upeat kuvat ovat mielestäni etusijalla.

STAY FRESH

STAY FRESH | Blogia kirjoittaa 20 -vuotias Marianne. Tämä blogi on aika uusi, ja muistaakseni liityin lukijaksi aika alussa, sillä blogi vaikutti heti mielenkiintoiselta. Blogissa on paljon meikkivinkkejä, mutta myös paljon muuta. Postaukset on kirjoitettu hyvin, eikä tekstiä ole liian paljon tai liian vähän.
Voitto kotiin

Voitto kotiin | Blogia kirjoittaa 18-vuotias Tiia, päätähtenä blogissa on Tiian hevonen Voitto. Blogi on monelle varmasti tuttu, joten en sitä ala mitenkään esittelemään. Tykkään blogissa selkeistä postauksista ja ripeästä postaus tahdista.

Saijis

Saijis | Blogia kirjoittaa 21 -vuotias Saija. Blogissa ihastuttaa eniten kaikki asut ja asukuvat. Myös tässä blogissa on todella ripeä postaus tahti, joka on mielestäni todella ihailtavaa. Tekstit ja kuvat ovat selkeitä. Tykkään myös siitä, että Saija julkaisee ihania kuvia myös snapchatissa ja instagramissa (@saijis).

Ps. Tein blogille instagram tilin, jonka löydät nimellä @teamtamminen, muistathan käydä seuraamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti