tiistai 8. joulukuuta 2015

LUUKKU 8: Joululahjatoiveet


♦ Ensimmäisenä toiveena on ehdottomasti ratsastushousut. Haluisin sellaiset, joissa olisi Pohjoismaiden liput tuolla takana tai toisena vaihtoehtona olisi Suomen liput.

♦ Toisena toiveena on kameraan objektiivi. Mielestäni 55-300mm olisi aika hyvä, sillä haluan zoom -objektiivin ja sillä olisi parempi kuvata ratsastusta ja muuta liikuntaa. Katselin äskettäin tuommoisen Nikonin hintaa ja aika paljonhan se oli, sillä kamera maksoi suunnilleen saman verran, voi olla, että tämä jää myöhempään hankintaan.:)

♦ Kolmantena toiveena on uusi ratsastustakki, sillä mulla ei oo varsinaista ratsastustakkia ollenkaan, vaan olen ottanut käyttöön entisen koulutakin, kun sitä en enää siellä ole käyttänyt. Haluaisin ehkä punaisen, sillä se näkyisi myös syksyisinä päivinä, varsinkin hirvimetsästysaikana, mutta myös tuollainen sininen olisi tosi kiva.

♦ Joka joulu tietysti tulee toivottua rahaa ja lahjakortteja, ja monet sukulaiset nykyään niitä antavatkin, sillä eivät enää osaa ostaa mulle mitään. (:D) Fazerin konvehti -rasia alkaa olla jo joka jouluinen perinne, mutta minkäs teet, kun on niin hyvää

Mitä te toivotte lahjaksi ja löytyykö listaltanne jotakin samaa kun mulla?
ps. Tämän päivän luukku tuli vasta illalla sillä on ollut niin paljon kouluhommia, etten kerinnyt postausta eilen valmiiksi kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti