keskiviikko 2. joulukuuta 2015

LUUKKU 2: Inspiration

Moii! Toisessa luukussa jo! Tykkään tosi paljon tehä Polyvorella asukollaasia tai sisustukseen liittyviä kollaaseja, ja useimmiten ongelmana on se, että haluaisin ostaa nämä kaikki ihanat tuotteet, mitä tähänkin postaukseen olen kerännyt.

Toteutin viisi kollaasia, jotka jollakin tapaa ovat enemmän tai vähemmän talvisia ja joukkoon pääsi myös yksi pikkujoulu tai joulujuhla asu. Toivottavasti tykkäätte!1. Classic

Tykkään käyttää aika yksinkertaisia, mutta kivoja vaatteita. Mun tosi monet vaatteet onkin harmaan sävyisiä. Tykkään kuitenkin, että asussa on jonkinlainen yksityiskohta, kuten kello tai värikkäät kynnet. Oon tykästynyt noihin DW:n kelloihin, jospa itsellekkin joskus saisin..

2. Sports

 Toisin kuin tavallisissa arkivaatteissa, urheiluvaatteissa tykkään värikkyydestä. Mielestäni Nikellä on tosi kivoja treenivaatteita, mutta nykyään tosi monesta tavallisesta vaateliikkeestä, kuten H&M, saa kivoja treenivaatteita. Sykemittarikin olisi tosi kätevä!


3. Party
Heppatytölle ratsastuskengät! Oon himonnut noita kenkiä niin pitkään kun näin jollain meidän koululaisella tuollaiset. Neulepusero on kanssa yksi must have ja taas se DW:n kello.

4. Decor
Sisustuksessa tykkään myös yksinkertaisuudesta ja vaaleista sävyistä. Näin kylmän tullen on ihana kääriytyä vilttiin ja juoda kuumaa kaakaota tai glögiä ja tunnelmoida kynttilöiden valossa. Tuollainen hevostaulu olisi aivan ihana
Mitä piditte toisesta luukusta, haluaisitteko kenties lisää tällaisia kollaaseja? Joululahjatoiveet luultavasti tulee tällaisena aika samantapaisena postauksena. Löytyikö jotakin suosikkia tai jotain, mikä olisi ehdottomasti pakko hankkia?

4 kommenttia:

  1. Tää oli niin kiva postaus <3! Täällä toinen joka on ihan hullaantunut vaaleisiin sävyihin sisustuksessa :3

    VastaaPoista
  2. Sulla on tosi kiva blogi! :) <3

    http://henriikkar.blogspot.fi

    VastaaPoista