torstai 10. joulukuuta 2015

LUUKKU 10: Kissoja koneen ääressä

Moikka! Ette varmaan ikinä arvaa kuka täällä kirjoittelee? Mun nimi on Mette ja sovittiin pentujen tai no pentujen ja pentujen, onhan ne jo 5, että mä kirjottaisin tän. Emmä niistä muuten oikee välitä, mutta yhessä tuli ajateltua, että voitaisiin kirjoittaa ihan oma postaus, ku huomattiin ettei meistä oltu kirjoitettu mitään. Joskus onnistun käynnistämään alakerran koneen, mutta sen kannen avaaminen on tosi hankalaa enkä siinä oo vielä onnistunut, mutta tällä kertaa kuitenkin Emilia oli jättänyt oman koneensa kannen auki ja päästiin netin ihmeelliseen maailman. Pennut, Topi ja Miina ovatkin Emiliaa auttanut tosi monissa koulutehtävissä, mutta kai ne sitte on kirjottanut asian sivusta, kun aina on joutunut korjaamaan.

Mette || Hieman huono kuva, sillä Metestä ei ole vielä yhtäkääkn kuvaa kameralla otettu :o
 
Ikäähän multa löytyy jo 14 vuotta (synt. 2001) ja niinkun jo ylempänä mainitsin Miina ja Topi ovat 5-vuotiaita (synt. 2010). Väriltäni oon mustavalkoinen ja Miina ja Topi ovat harmaan/ruskean kirjavia. Ollaan kaikki tosi hyviä pyydystämään hiiriä ja lintujakin, vaikka se taitaakin olla kiellettyä. Meitä on myös kehuttu hyviks tallikissoiks, vaikka onhan ne hepat kieltämättä vähä pelottavia, varsinkin se iso koira (Ella)! Gika on taas utelias meitä kohtaan ja onhan se pelottavaa kun sellane itsensä kokoinen turpa yllättäen tulee ja yrittää haistella. 

Topi
Miina tykkää tosi usein nukkua Emilian vieressä ja on monestikin yöt sisällä. Topi ja mä ollaan enemmän yöseikkalijoita, mutta jos on huonompi keli nii pysytään sisällä lämpösessä. Mä kyl usein nukun tallissakin tai heinävintillä.  
 
Miina
Jos tähän vielä joululahjatoiveita sais kertoo nii ehdottomasti halutaan Miinan kanssa purkkiruokaa ja Topi haluaa nappuloita. Kaikki herkut kyllä kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti