torstai 15. syyskuuta 2016

Gikan kanssa sänkkärilläSänkkärikausi alkoi meidän osalta jo elokuun lopussa, mutta nyt vasta muutama päivä sitten sain veljeni kuvaamaan ratsastustani.

Gika on tykännyt tosi paljon mennä sänkkärillä, sillä oon monena kertana mennyt tosi rennosti ja antanut sen ravailla ja laukkailla oman mielen mukaisesti. Ekalla kerralla Gika oli tosi innoissaan ja vähän villi. Olihan se tietysti erilaista, kun ei taas vuoteen ollut päässyt niin isolla alueella menemään.


Gika menee niin hienosti tässä toisin kuin kuski..

Gikassa huomaa heti sen kyllästymisen usein juuri kentällä menemiseen, ja jos monena päivänä putkeen on mennyt kentällä (joka meidän kohdalla on kuitenkin harvinaista), sen kiinnostus ja innostus tekemiseen alkaa loppumaan. Nyt kuitenkin joka kerralla sänkkärillä hevonen on tuntunut olevan tosi iloinen ja innostunut menemään.Muutaman kerran olen mennyt kunnon koulutreeniäkin pellolla, juuri tuon kenttäkyllästymisen ja muutenkin isomman tilan vuoksi. Eilen menin pellolla aika reippaasti, sillä nyt on ollut taas vähän kevyempiä päiviä. Alkuun taivuttelin Gikaa ja menin pohkeenväistöä ja tein myös laukanvaihtosarjoja, joita Gika on tehnyt omatoimisestikin aiemmin sänkkärillä ja nytkin niistä tuntui tykkäävän.


Meillä on tällä hetkellä käytössä pienempi pelto, mutta kohta pääsee isommallekin pellolle päästelemään, ja jos vaikka sitten pyytäisi jonkun kuvailemaan millaista menoa siellä nähdään.

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti