lauantai 3. syyskuuta 2016

Rankka viikko takana



Tämä viikko oli tosi rankka, varsinkin koulun suhteen ja ensi viikko näyttäisi olevan aikalailla samanlainen ainakin lukkarin mukaan. Alku viikosta oli koulupäiviä kahdeksasta kolmeen ja loppupäivät sitten kahdeksasta neljään.

Koulu ei itsessään mulle ole mitenkään rankkaa tai vaikeaa, mutta tälle viikollekin mahtui semmoisia päiviä, jolloin avasin ulko-oven aamulla seitsemältä ja seuraavan kerran illalla puoli kahdeksan aikaan. Toisena päivänä siihen vielä Gikan ratsastus päälle, niin voitte vaan kuvitella olinko seuraavana päivänä hieman väsynyt.

Torstaina tulin vielä kaiken lisäksi kipeäksi ja hyvä kun tänään pääsin edes sängystä ylös. Särki melkein joka paikkaa, nenä oli aivan tukossa ja kurkku kipeä. En varmaan ole ainoa, jolla tämä syysflunssa on..

Pumpulin kanssa tuli hieman takapakkia, kun ilmeisesti se oli kaatunut tarhassa eikä päässyt kunnolla kävelemään. Pumpuli vietti viikon ajan "sairaslomaa", ja eilen sitten kävin sitä vähän ratsastamassa. Menin pääosin vain käynnissä kaiken laisia ympyröitä, taivuttelin, menin serpentiiniä ja hieman myös väistöjä. Muutaman kierroksen menin myös kevyttä ravia, mutta vähän kulmissa Pumpuli otti sille kipeälle jalalle. Käynnissä kuitenkin Pumpuli oli tosi reipas, ihmettelin hieman itsekin, miten se niin reippaasti liikkui.

Gika on saanut tiistain jälkeen nauttia oikein todenteolla tämän vuoden viimeisistä laidunpäivistä, sillä en ole kerennyt ja nyt edes pystynyt sillä ratsastamaan. Torstaina ja eilen kävin heppoja laitumella katsomassa ja eilen olisivat molemmat tammat lähteneet mun mukana sisälle.


Tänään koko päivä menee varmaan vaan lepäillessä ja tietysti, koska en pysty ikinä olemaan hetkeäkään tekemättä mitään, niin käytän vihdoin tätä kallisarvoista aikaa blogiin, kun en kerran viikolla ole kerennyt yhtäkään postausta kirjoittamaan.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Minullakin oli flunssaa viimeviikolla. Ystäväni lempi hevonen kompastui laitumella ja oli lomalla pariviikkoa... aika samanlaisia uutisia meillä.

    Kuusenmatkassa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeii. Harmillista, mutta hyvä kuitenkin ettei mitään vakavampaa!

      Poista
  2. Pystyn samaistumaan todella hyvin! Itseeni ei vielä syysflunssa ole kerennyt pahasti iskeä, mutta kovasti se yrittää...
    Sinulle paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hirveesti yritin välttää tätä tautia, mutta sieltähän se sitten tietysti tuli :| kiitos! Ja sinnepäin toivotaan, ettei sulle tulis! :)

      Poista