keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

INSPIRAATIOTA KEVÄÄSEEN

Moikka! Flunssa, jonka luulin menevän nopeasti ohi paheni vielä siitä, mitä tänne viimeksi postailin. Viimeksi sunnuntaina Gikan kanssa lenkkeilemässä. Silloinkin olin jo aika puolikuntoinen. Maanantaina parempi olo ja aattelin, että paranemaan päin menossa, mutta tiistaina olikin tosi huono olo ja meinasin jäädä koulustakin pois. Tänään taas parempi olo, mutta en kuitenkaan vielä Pumpulilla lähtenyt ratsastamaan.
 
Mulla on ollut nyt paljon aikaa ja oonkin tehnyt paljon koulujuttuja ja välissä näitä blogijuttuja. Eilen sain taas innostuksen tehdä Polyvorella kollaaseja, joten tässä teille muutama.
 
1.
Revityt farkut on mulla tällä hetkellä must have -listan kärjessä. Michael Korsin kuvassa oleva laukku ois kans tosi jees, mutta en tiiä osaisinko enään käyttää laukkua missään, kun musta on tullut ihan reppuihminen Kånkenin oston jälkeen..:D
2.
Tässä kollaasissa tämmösiä aika yksinkertaisia juttuja. Oon tykästyny hirveesti t-paitoihin, joissa on hihoissa ja kauluksessa erivärinen sauma(?).
3.
Tästä kollaasista ottaisin ehdottomasti itse nuo valkoiset converset. Mulla on jo harmaat varrelliset conssit, mutta toisaalta varrettomatkin ois tosi kivat.
 

Tarkimmat saattoivatkin huomata, että edelleen se DW:n kello näissä kollaaseissa kummittelee..aiempaan inspiraatio -postaukseen pääset tästä. Toivottavasti tykkäsit ja kerro ihmeessä, mikä kollaaseista oli sun suosikki!

2 kommenttia: