perjantai 11. maaliskuuta 2016

HORSE FAIR 2016

Moikka! Tänään vihdoin sain aikaseksi avata koneen ja kirjoittaa viime sunnuntain messuista. Tää postaus on pyörinyt päässä koko viikon ajan, mutta mulla on ollut jotenkin vain koko ajan jotain muuta ohjelmaa etten ole koneelle kerennyt. Alla olevat kuvat ovat puhelimella otettuja ja kuten kuvista näkee oon enemmän keskittynyt katsomiseen kuin kuvaamiseen! :D
 


Olimme viime sunnuntaina Horse Fairissa, Helsingissä. Oli kiva päästä taas pitkästä aikaa näkemään parempia ratsastajia ja tietysti kiertämään messuosastoilla. Mukaan tarttuikin Horzen vaaleansininen ja Eskadronin tummansininen satulahuopa. Eskan huopa on ollutkin jo parina ratsastuskertana käytössä. Kuvia huovista en valitettavasti tähän postaukseen vielä saannut. Mielestäni tänä vuonna hevospuolelta myyntikojut yms. olivat vähentyneet viime vuosiin nähden. GoExpon puolella taas oli paljon osastoja ja ihmisiä.
 
Alun perin mun piti mennä katsomaan kouluratsastusta heti aamusta, mutta aika jotenkin kului messuosastoa kierrellessä ja se jäi sitten kokonaan näkemättä. Iltapäivästä katsoimme molemmat esteluokat ja yllättävän paljon hevoset kielsivät ja pudottivat esteitä.  
 
 
Tänä vuonna ei harmillisesti ollut ollenkaan poliisien pitämää perinteistä näytöstä vaan jalkapallo-ottelu. Onnekseni en norsupallo-ottelussa sattunutta onnettomuutta joutunut näkemään. Katsoimme ottelua alusta, mutta emme kuitenkaan jäänneet sitä sitten loppuun katsomaan.
 
Näin messuilla mm. Sanna Backlundin, Eveliina ja Johanna Talvion ja pääsimme kaverini kanssa playsson.netin instagramiinkin.
 
Oliko joku teistä tänä vuonna Horse Fairissa? Mitä mieltä olitte tämän vuoden ohjelmasta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti