lauantai 19. maaliskuuta 2016

TAAS KIPEENÄ!?

En voi uskoa että vain muuta viikko sitten, ennen hiihtoloma mulle iski flunssa ja nyt tuntuu, että on tulossa uudestaan. Kuumaa kaakaota ja kurkkupastilleja on tullut taas nautittua, toivottavasti ei pahene tässä parin päivän sisään.


Taisin liian aikaisin vaihtaa kevättakkiin, vaikka keskiviikkona ja torstaina olikin aika lämpöiset päivät. Eilen kuitenkin aamulla kurkku tuntui kipeältä niin vaihdoin takaisin toppatakkiin - olihan myös paljon kylmempää kuin viimepäivinä.

En ollut eilen edes Pumpulilla ratsastamassa, sillä oli sen verran heikko olo. Eilis ilta meni playoffseja kuunnellessa, sillä meillä ei oo ruutu+, josta pelejä sitten näkisin. Hyvinhän pelit 'näyttivät' alkavan.


Tää päivä on mennyt vaan rennosti kotona tsillailessa. Sen verran kävin puita kantamassa, mutta muuten oon vaan makoillut sängyssä, selaillut blogeja ja pelannut pelejä. Eilisen playoffs -peleistä poiketen, tänään meni tosi surkeasti.


Huomenna, riippuen tietysti mimmoinen olo on, menen liikuttamaan Gikaa, sillä taas tullut pari vapaapäivää. Ellankin kanssa mun piti alottaa lenkkeily, mutta taas venyy, kun tulin kipeeksi.

Muistathan käydä vastaamassa blogin sivussa olevaan kyselyyn! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti