sunnuntai 21. helmikuuta 2016

RATSASTUSTA, SAIRASTELUA JA MUITA KUULUMISIA


Aloitetaan helmikuun alkupuolella olevasta maneesi reissusta. Olimme siis Pumpulin kanssa tiistaina 9. päivä maneesilla huonon kelin ja muutenkin vaihtelun vuoksi. Alussa oli hieman säätämistä, sillä Pumpuli on vain pari kertaa aiemmin käynyt maneesissa ja siitäkin oli jo pitkä aika. Äiti talutti Pumpulia ensiksi maneesia ympäri ja juoksutti sitten sitä. Kun menin selkään oli rauhallinen, mutta ihmetteli kuitenkin vielä joitakin kohtia maneesissa ja yhden kulman oikaisi alussa joka kerta. Loppua kohden parani niin kuin yleensäkin ja itsestä tuntui, että aika loppui kesken..nooh ensi kerralla pääsee heti selkään, kun paikka tavallaan jo tuttu niin jää sitten aikaa ratsastuksellekin.

Pumpulin kanssa ollaan menty nyt paljon käynnissä ja ravissa temmon muutoksia ja siirtymisiä. Mennyt monena kertana ihan nätisti, hieman aina kiukutellut, mutta muuten hyvin. Kenttä oli hyvä perjantaina niin tehtiin myös laukan nostoja. Pohkeenväistöäkin ollaan hieman treenattu ja tehty kaikenlaisia voltteja ja kiemura uria paljon, jotta saan Pumpulin taipumaan paremmin. Tavoitteena on nyt keväänä päästä joitakin kisojakin menemään, mutta haluun kuitenkin olla Pumpulista varma ennen kun menen kisoihin. Jotkut harjoituskisat voisin ihan aluksi mennä, niin näkisi vähän miten menee ja käyttäytyy.

Meijän oma kenttä ei oo ollu nyt niin hyvässä kunnossa, vaan kova ja koppurainen niin oon Gikalla mennyt pääasiassa maastossa ja pellolla. Gika on mennyt ihan kivasti ja välillä ollut villimpikin. Pellolla on ollut hyvä pohja eikä tilsaakaan oo oikeestaa tarttunu!

Nyt on ollut taas kolme vapaapäivää, sillä tulin kipeeksi torstai-iltana. Aattelin, että menisi nopeasti ohi, mutta eipä sitten mennykkään, vaikka kuinka yritin juoda kuumaa kaakaota ja syödä vitamiineja.

Eilen olin kattomassa HPK-Hifk -peliä, eikä se kannustaminen oikein parantumista edesauttanut eikä kyllä voittoakaan tullut. Nyt kuitenki tämä päivä mennyt sängyn pohjalla maatessa ja sen verran oon noussut hiihtoja katsomaan ja blogia kirjoittamaan. Pitäisi saada joku päivä inspistä muokata vähän ulkoasua taas kivemman näköseksi!

Koulussakaan ei oo ollut nyt paljoa kokeita, niin aikaa on jäännyt enemmän ratsastukselle. Meillä on keskiviikkona ruotsin sanakoe ja sitten pitäisi lukea yksi kirja äikän päättötyöhön liittyen. Ensi viikolla on yhteishaku, mutta onneksi sentään tiedän mihin haen, paitsi että vasta ykkösvaihtoehto on varma. Nautin kuitenkin vielä kun voin, sillä mitä keväämmälle mennään sen enemmän rupee tulemaan kaikenlaisia päättötöitä ja muita. Nooh..toivottavasti pääsen sinne minne haluan!

Muistakaahan seurata instagramissa mun heppakäyttäjää @teamtamminen :) Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

 1. Tän blogin banneri on todella kivan näköinen! :) Oikeastaan tykkään koko ulkoasusta, mitä nyt kävin katsomassa sitä tällä kännykän nettiversiolla :D
  Todella kiva postaus! Olin jo ihan unohtanut nuo yhteishautkin.. Onneksi on vielä viikko aikaa miettiä eri vaihtoehtoja! Toki luulen, että unohdan haut taas uudelleen loman aikana :D Etköhän säkin ne varavaihtoehdot ehdi miettiä :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos paljon! :) Me haettiin tänään, kyllähän niitä varavaihtoehtojakin sinne paperiin löytyi :D

   Poista