lauantai 6. helmikuuta 2016

HELMIKUU


Moikka! Palaillaan hieman vielä tammikuun puolelle. Toteutin mun uuden vuoden lupauksen; olin karkki/herkkulakossa koko tammikuun, 31 päivää, joka on paras suoritukseni tähän mennessä. Pikkuveljen synttäreitä juhliessa tämän kuun ensimmäisenä päivänä päätin kuitenkin ottaa karkkia, vaikka vähän aluksi epäröin ja mietin haluaisinko "pilata suoritukseni" sinä päivänä. Oon aina luullut, että karkkilakko olisi jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeeta ja etten koskaan pystyisi siihen, mutta ei se oikeastaan ollut, kun vaan sanoi itselleen ei. Voisin olla kyllä ilman herkkuja: sipsejä, popcornia tms. ilman vaikka koko loppu elämän, mutta karkista en vaan osaa luopua kokonaan. Kuitenkin tämän herkku/karkkilakon jälkeen oon miettinyt karkkien syömistä ja aattelin muutenkin vähentää sitä.

Mun mielestä tammikuu on mennyt ja vuosi alkanut todella nopeasti. Peruskoulua on jäljellä enää reilu neljä kuukautta ja kohta pitäisi tietää, mihin hakea. Kokeitakin on ollut jo muutama ja lisää aina vaan tulossa, onneksi jakso vaihtuu ens viikolla, niin vähän taas helpottaa. Koulu on kuitenkin tärkeetä tulevaisuuden kannalta ja myöskin paljon aikaa vievää, mutta onneksi aikaa sentään (ainakin vielä) riittää ratsastukseen ja bloggaamiseenkin!


Tää viikko on ollut tosiaan aika kiireinen ja oikein ratsastuspainotteinen, etten salillekaan ole kerennyt. Maanantai oli kokonaan vapaa päivä synttäreiden takia, tiistaina ja perjantaina ratsastusta Pumpulilla ja meni molempina päivinä todella nätisti! Nyt koputellaan puuta, että jatkais samaan malliin. Keskiviikkona ja torstaina sitten taas oman hevosen liikutusta. Meijän kenttä kuitenkin semmoisessa kunnossa, ettei voinut pääasiassa mennä kun käyntiä, muutaman kerran ravasin toisella pitkällä sivulla. Torstai oli oikein kunnon treenipäivä, sillä aluksi koulussa n. tunti pelattiin lätkää, sitten päätin vielä koulun jälkeen lähteä lenkille ja illalla vielä ratsastamaan.


Tänään meninkin sitten pellolla ja Gika sai irrotella ihan kunnolla, pari pukkiakin tuli taas pitkästä aikaa! Pellolla oli hyvä pohja ja yllättävän paljon lunta, sillä nyt monena päivänä ollut reippaasti plussan puolella ja vettä satanut. Tänään kuitenkin lunta tuli taivaan täydeltä  jos vaikka tänä talvena vielä pääsisi kunnon laduille hiihtämään.. Tilsakumit olisi taas kerran ollut asiaa, sillä lunta oli pakkaantunut ihan kunnolla kavioihin ja Gika hieman liukastelikin, kun jouduttiin kävelemään tietä pitkin talliin. Onneksi kengitys on pian, niin jos etujalkoihin laittaisi kumit (mun tuurilla varmaan lumet sulaa ja tulee kesä ":-)" ).

Mitä piditte postauksesta? Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti