lauantai 20. helmikuuta 2016

EPÄONNISTUNEITA KUVIA

Moikka! Erillinen postaus kahden viikon kuulumisista vielä tulossa varmaankin huomenna, mutta tänään kuitenkin epäonnistuneita ja ehkä hieman hauskojakin kuvia. Kaikkea tässä postauksessa olevaa ei kannata ottaa ihan tosissaan, sillä kirjoitin tätä ns. pilke silmäkulmassa ;) 

 
En ees itseasiassa tiedä mitä näissä kuvissa tapahtuu, mutta Gika näyttää ainakin todella innostuneelta varsinkin ylemmässä kuvassa! Alemmassa kuvassa on jotain järkyttävää näkynyt, mutta ainakin ratsastaja on hehkeenä! :-)

 "Aattelin jos otettais nää kuvat vaan musta"

"Ai pitääks tätä pitää kiinnikki"

Tässä kollaasin muodossa Gikan perusilme kuvissa..eihän sitä koskaan voi vaan pitää silmiä auki ja korvia pystyssä. Gika siis ilmeilee aina kun pitäisi räpsiä pari kuvaa ja nämäkin kuvat pääasiassa tältä talvelta ja pari alimmaista oikealta syksyltä (ja nämäkin järkkärillä otettuja), niin voitte vaan kuvitella paljonko näitä kuvia on kertynyt reilun vuoden aikana..

Ella on monissa kuvissa samanlailla kuin Gikakin, mutta tarhassa useimmin syö niin kuvia ei tule edes otettua ja jos ihan erikseen otetaan kuvia niin usein korvat hörössä.


 Gika ilmaisee raipan aiheuttaman kiukutuksen yleensä huitasemalla hännällä ja tekee takapäällään jonkinlaisen potkun, sillä kuitenkaan ei varsinaisesti pukita.

 Tässä näkyy tämmöinen 'goals' -kuva. Suosittelen kaikkia ottamaan mallia tästä! :-)

..tässä vielä yksi parhaimmista otoksia Pumpulin kanssa! Mun jalka vois olla vielä vähän taaempana ja ylävartalo vielä vähän eteenpäin :-))
 
 Papsusta on tosi vaikee saada epäonnistuineita kuvia, paitsi juuri nämä joissa tulee kiinni kameran linssiin.
 
Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta! Linkatkaa toki omasta blogistanne samantapaisia postauksia, sillä mun mielestä ainakin näitä on tosi kiva lukea! 

4 kommenttia:

  1. http://my-finest.blogspot.fi/2015/12/luukku-12-tilannekuvia.html
    Täältä löytyy vaikka millä mitalla samantyylisiä kuvia! :D Tiedän, olen taitava ratsastaja.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus :) . Liityin lukijaksi.

    http://www.itmightbeaunicorn.blogspot.com

    VastaaPoista