sunnuntai 13. syyskuuta 2015

ENSIMMÄINEN POSTAUS

Moikka! ☺

Mä oon Emilia, 15-vuotias tyttö Kanta-Hämeestä. Harrastan ratsastusta ja käyn aktiivisesti salilla ja lenkillä. Oon aiemmin harrastanut myös yleisurheilua, mutta lopetin sen kesäkuun alussa innostuksen lopahdettua. Tykkään siitä huolimatta edelleen heittää keihästä ja hypätä pituutta ja 3-loikkaa. Talvisin hiihdän ja laskettelen ja oon muutenkin aika urheilullinen. Hevosia meillä on ollut aina ja ratsastanut olen ihan pienestä pitäen.


©Milla Kurppa

Gika on 17-vuotias Latvialainen puoliverinen, joka on meillä asustellut reilun vuoden. Gika on todella kiltti ja rauhallinen ja sitä on helppo hoitaa. Sain Gikan ylläpitoon/loppuelämän kotiin elokuussa 2014. Gikalla on aiemmin kilpailtu vaativissa luokissa, mutta minulle se on enemmänkin opetusmestarina. Omasta mielestä ainakin oon vuodessa kehittynyt todella paljon ja tavoitteena mulla on tänä vuonna vielä mennä ensimmäisiin koulukilpailuihin.


Gikan kavereina meidän omassa tallissa asuu shetlanninponi Ella ja suomenhevonen Papsu. Ella on todella ponimainen poni ja hieman itsepäinen, mutta kuitenkin kiltti ja rauhallinen. Ella on ollut meillä yli yhdeksän vuotta. Papsu on enemmänkin äitini hevonen, mutta olen kuitenkin ratsastanut sillä vaihtelun vuoksi. Papsu kiltti, mutta varsamainen ja muutenkin omalaatuinen, vaikka ikää onkin jo 19 vuotta. Hevosten lisäksi meillä on kolme kissaa, Mette, Miina ja Topi.


Toivottavasti piditte postauksesta ja oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti