sunnuntai 20. syyskuuta 2015

VIIKON KUULUMISET

Moikka! ☺ Tää viikko on ollut tosi kiireinen ja pitänyt sisällään ratsastusta, kokeisiin lukua, tallin siivomista, sairastelua..

Maanantaina päätin lähteä kokeilemaan ratsastusta sänkkärille viiden vapaapäivän jälkeen. Gika meni nätisti, kuten yleensä. Mentiin vain käyntiä, koska olin aika flunssainen, niin en viitsinyt rasittaa itseäni.

Tiistaina olin ratsastamassa Pumpulilla, tai oikeastaan vain keventelin sillä ja äiti ratsasti sitten kunnolla, kun olin vielä sen verran kipeä.
 
Keskiiviikkona olikin sitten seuraavana päivänä olevaan bilsan kokeeseen lukemista. Gikalla oli taas vapaapäivä, kun ei ollut enään illalla motivaatiota lähteä ratsastamaan.
 
Torstaina luin perjantaina olevaan uskonnon kokeeseen, enkä sitten kerennyt edes ratsastamaan.
 

 
Perjantaina vihdoin viikonloppu!♥ Olin ratsastamassa Pumpulilla. Mun piti mennä salille, mutta en sitten kerennyt kun ratsastus valui vähän pitkäksi, enkä viitsinyt sitten yksin illemmalla lähteä ja ajattelin, että on ehkä viisaampi olla menemättä, että voi sitten ensi viikolla vetää täysillä! Gikan etujalat kengitettiin.
 
Launtaina kävin Gikan kanssa muutaman kilometrin kävelylenkillä. Traktoreita ja puimurikin tuli vastaan, mutta onneksi Gika ei hirveästi välittänyt, vaan pysyi rauhallisena. ☺ Illalla menin myös Papsulla piiiitkästä aikaa!♥ Oli ihan kivaa vaihtelua, mutta tuntui, että istuisi maan tasalla ;D kun kuitenkin se n. 30 cm säkäeroa.
 
 
Sunnuntaina (tänään) heti aamusta siivosin kaikkien karsinat ja muuten aamupäivän vain chillailin. Iltapäivällä, ruuan jälkeen tulin hetkeksi kirjoittamaan tätä postausta. Illemmalla lähdin Gikan kanssa metsään kävelemään ja hieman myös ravattiin. Kentällä harjoteltiin vähän maasta käsittely juttuja. Ratsastin vielä Papsulla, meni ihan kivasti ja reippaasti. ☺ Nyt syömään lettuja♥ Mukavaa alkavaa viikkoa teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti