keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Kisakausi lähestyy loppuaan

Näin parin kuukauden jälkeen voin ilmoittaa, että bloggaaminen on jäänyt hieman taka-alalle, mutta kilpailuissa on käyty senkin edestä. Olen viimeisen kuukauden aikana pessyt varusteet kunnolla kolme kertaa, pakannut ja purkanut tavaroita ja painanut mieleen ratoja.


Heinäkuussa treenasimme vain kotona elokuussa tulevia kisoja varten. Treenit ei kuitenkaan sujuneet ihan suunnitelmien mukaan, eikä hevosesta saatu irti sitä, mitä olisi toivottu. Ensimmäisiin elokuun kisoihin lähdettiin siis rennoin mielin "kokeilemaan" ja katsomaan, mitä sattuisi tulemaan. Alaspään ratsastuskeskuksen kisat sujuivat kuitenkin super hyvin ja suuni loksahti auki, kun äitini toi paperin käteen...69,318% !! Sijoituimme viidensiksi heC:2, lähtijöitä luokassa oli 20. 


Seuraavana viikonloppuna lähdimme hieman kauemmaksi, Mäntsälään, kisaamaan. Starttasimme C:n lisäksi ensimmäisen B:n, mutta se jäi vähän vaisuksi hevosen ollessa hieman tahmea ja haluton liikkumaan. HeC e.b.special prosentit 60,476% ja heB k.n.special prosentit 54,200%. Mäntsälän kisoihin olin hyvin pettynyt, sillä en saanut ratsastettua hevosta tasaiseksi ja pohkeelle. 

Viime sunnuntaina kilpailimme Suontaan kartanolla heC:1. Kilpailua ennen satsattiin hyvään mieleen ja ajatukseen, että hevonen olisi mahdollisimman rento ja liikkuisi eteenpäin. Verkassa Antti tuntui tosi hyvältä ja olin jopa yllättynyt, miten se liikkui niin kivasti. Radalla se jäi kuitenkin hieman pohkeen taakse, mutta olen tyytyväinen meidän tasaiseen suoritukseemme prosentein 62,500%.


Nyt seuraa itseltä hieman kisataukoa, sillä seuraavat ja tämän kauden viimeiset kilpailut ovat vasta kuun viimeisenä päivänä. Sitä ennen on kuitenkin muutamat harjoituskilpailut sekä koulussa että esteissä. Katsotaan saanko itseni yllytettyä ilmoittautumaan myös esteiden pariin. 

Kilpailut ei muuten ole tältä erää tässä, sillä ensi viikonloppuna suuntaamme auton nokan kohti Ypäjää. Kiva päästä taas katsomaan ja ottamaan oppia kokeneemmilta ja osaavammilta ratsukoilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti