tiistai 29. toukokuuta 2018

Antin ja mun ekat ulkokisat 20.5.




Suuntasimme pienen kisatauon jälkeen Suontaan ratsastajien järjestämiin koulukisoihin Suontaan kartanolle. Lähdimme kisaan rennolla ja hyvällä mielellä ilman odotuksia, sillä ei aikaisemmin olla kilpailtu ulkona enkä voinut tietää, miten hevonen kouluaitoihin reagoisi. Antti käyttäytyi kilpailupaikalla tapansa mukaisesti hyvin asiallisesti. 


Verryttelyssä hevonen tuntui jo hieman tahmealta eikä eteenpäin pyrkimystä oikeastaan ollut ollenkaan. Radalla tulikin kommenttia juuri eteenpäin pyrkimyksen puuttumisesta ja siitä, että ravi olisi saanut olla aktiivisempi. Rata (helppo C:1) oli kuitenkin kokonaisuudessaan tosi tasainen, sillä pisteet jakaantuivat 5,0-6,5. Prosentteja radalta tuli 57,250% ja sijoitukseni oli 5/6. 



Parhaat kohdat mielestäni meidän radalla olivat vasemman laukan nosto ja sen jälkeen muutama askel sekä voltin alku, josta sain kommenttia, että taipui alkuun kauniisti. Kotona työskentely on ollut jo hyvää, ja hevonen on väläytellyt silloin tällöin todella upeita pätkiä. Kunhan saataisiin vaan niitä upeita pätkiä pidemmäksi ja siirrettyä kilparadalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti