sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

GIKAN RATSASTUSTA

 
 
Gikalla ei oo ollut nyt vajaaseen viikkoon takakenkiä, mutta hyvin on pärjännyt ilmankin. Alkuviikosta olin ratsastamassa maastossa  ja meni tosi kivasti. Tiistaina kävelin/juoksin Gikan kanssa metsässä. Sitten olikin pari vapaapäivää, sillä tein kouluhommia ja torstaina kävimme Goodmanissa ostamassa mulle juhlavaatteita.


Perjantaina oli hyvä suojakeli ja päästiin kentälläkin ihan kunnolla irrottelemaan. Alkuun kävelin ja menin kevyttä ravia metsässä ja sitten siirryin kentälle. Aluksi Gika oli hieman tahmea, mutta lopussa Gika innostuikin varsinkin laukkaamisesta ja tekikin pari ilopukkia.

Toisin kuin perjantaina, eilen oli todella huono pohja kaikkialla mennä. Kaikki se lumisohjo oli jäätynyt ja oli liukasta. Iltapäivään taisi hieman sulaa, mutta jouduin ratsastamaan jo aamusta, sillä lähdimme illemmalla syntymäpäiväjuhliin. Menin Gikan kanssa alkuun maastossa käyntiä ja vähän pehmeemmässä kohdassa otin lyhyitä ravipätkiä. Menin vielä pellolle koittamaan miten ratsastus sujuisi, mutta lumeen oli tullut sellainen kuori niin ei oikein siinäkään voinut mennä.


Tänään Gika kengitettiin ja päätin sitten vielä illalla mennä ratsastamaan sillä. Tänään kenttä oli vähän huonossa kunnossa; epätasainen ja uralta kova. Taivuttelin Gikaa paljon ja mentiin myös pohkeenväistöä. Gika oli tosi reipas ja meni kivasti.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kuulumispostaus, on tosiaan kentät huonossa kunnossa.. Joko mutajärviä, loskamömmöisiä tai jäisiä, argh! Sais sulaa jo pois tai sitten tulla lumi siihen päälle :D

    Tosi selkee blogi sulla, jään seurailemaan! :)
    Käy kurkkaamassa: http://erilaisuuskunniaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vois kyllä jo sulaa ku maaliskuun puolessa välissä kerran jo ollaan!

      :) Käyn tsekkaamassa!

      Poista