sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Uusi vuosi

Minun uusi vuosi sujui rauhallisissa merkeissä perheen kanssa syödessä ja katsellessa ilotulituksia. Vuoden viimeiseen päivään kuului perinteisesti uuden vuoden sauna sekä ylenpalttinen herkuttelu. Vaikka vuoden viimeisenä päivänä tuli sanottua, että ei tee enää mieli syödä kuukauteen mitään herkkuja, niin kyllä jo vuoden ensimmäisenä viikonloppuna olisi tehnyt mieli. Vielä kuitenkin 24 päivää herkkulakkoa jäljellä! 

Hepat selvisivät ilotulituksista hyvin, mitä nyt Antti hieman stressaantui. Kävimme katsomassa yöllä noin puoli yhden aikaan heppoja. Ella kerjäsi vain ruokaa, Papsu pällisteli normaaliin tapaan karsinan oven yli käytävälle, mutta Antti oli hieman panikoivan oloinen, eikä ollut syönyt kunnolla heiniäkään. Ensi uutena vuotena laitetaan luultavasti pumpulit korviin tai ainakin radio soimaan.


Vuoden viimeisiksi liikutuksiksi jäivät Antin kanssa maastoilu, Ellan juoksutus pellolla sekä Papsun kanssa käyntityöskentely kentällä. Kenttä on ollut tosi huonossa kunnossa, eikä siellä ole paljon muuta tehty kuin kävelty. 

Meidän piti joululomani aikana käydä pariinkin otteeseen maneesilla, mutta ei kuitenkaan keritty, sillä tämä loma meni ihan hetkessä ohitse. Toivon, että kenttä tulisi ratsastuskuntoon tai sitten lähdettäisiin käymään maneesilla, kunhan vain tästä arkeen palaamisesta toivutaan ja saadaan aikataulut sopimaan.


Tämän vuoden puolella olen jo kerennyt ratsastamaan ja liikuttamaan hevosia, pesemään varusteita ihan urakalla, kaatumaan muutaman otteeseen liukkaan keli takia, käymään jääkiekko-ottelussa sekä shoppailemassa. 

Huomenna alkaa viiden viikon lukiojakso, jonka mainitseminenkin nostaa stressitasoja. Ruotsia, äidinkieltä, terveystietoa, matematiikkaa sekä kahta englannin kurssia luvassa 25 päivää. Lukiojakson lisäksi pitäisi noin kolmen viikon tauon jälkeen raahata itseni salille. Lenkille pitäisi myös päästä, mutta ensiksi pitäisi ostaa nastat, että tuolla pysyisi pystyssä...ehkä ilman nastoja saadaan jännityksen lisäksi myös tasapainoharjoittelua elämään? 

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla jään seuraamaan teidän ensi kautta tämän uuden hevosen kanssa! Tsemppiä treeneihin, toivottavasti pääsette myös kisaamisen makuun! :)

    VastaaPoista