torstai 7. syyskuuta 2017

Kaikenlaisia kuulumisia

Jo neljäs viikko meneillään koulussa Viime viikko oli aikamoinen selviytymisviikko motivaatiopulan ja epätoivon kanssa, mutta perjantain matikan kokeen jälkeen sain huokaista, että mä selvisin tästä. Noh, enpä selvinnyt, sillä en päässyt siitä läpi. Ehkä tämän mun iänikuinen yrittäminen joskus palkitaan; vaikka seitsemännellä uusinnalla, mutta luovuttaa en pitkänmatikan suhteen aio!

Viime viikko tuntui Super raskaalta, muttei tälläkään viikolla kovinkaan paljon ole helpottanut. Huomenna vielä luvassa englannin sanakoe sekä terveystiedon koe ja myöhemmin sitten lisää. Kalenterissa ei tunnu olevan muuta kuin kokeita kokeitten perään, mutta onneksi nekin vähenee päivä päivältä ja kohtahan tämäkin lukiojakso on niin sanotusti pulkassa.


Kokeista poiketen sunnuntain paikalle oli merkattu Suomenratsujen Kuninkaalliset. Koko päivä meni Ypäjällä katsellessa upeita hevosia ja suorituksia. Vaikka itse en niinkään suokki ihminen ole, niin pakko sanoa, että vau! Tykkäsin eniten aamusta olleesta Kelmi Kürista, sillä kürejä on aina hauska seurata! Usein mietin, millaista musiikkia laittaisin omaan küriini ja nytkin tuli taas uusia vaihtoehtoja. Haha, toivottavasti joskus pääsisin semmoisen ohjelman toteuttamaan. 

Katselin Ypäjällä itselleni uutta kypärää, sillä sekin pitäisi sitten ensikaudeksi hommata, kun tulee pakolliseksi se VG1- standardi. En kyllä tykkää yhtään, kun uusin kypäriin on tullut säätö. Vaikka tietysti on hyvä, että kypärästä saa juuri oikean kokoisen ja sitä voi suurentaa esimerkiksi talvella, kun laittaa jonkun pannan / pipon alle, mutta mielestäni se on vaan niin ruma. Kypärän lisäksi myös uudet ratsastushousut on etsinnässä, mutta omaa silmää miellyttäviä en vieläkään löytänyt, sillä en kuitenkaan housuista halua mitään kahta ja puoltasataa maksaa. 

Kävimme kaverin kanssa taas pitkän tauon jälkeen salilla, ja nytkin oli tarkoitus sinne mennä, mutta olo alkoi tuntui kipeältä, niin se jäi välistä. Olen huomisen jälkeen ollut viikon kipeänä ja nyt vain odotan kädet ristissä, ettei tämä enää pahentuisi. Tuntuu aina, että olen kuukauden sängyn pohjalla ja muut ihmiset paranevat kahdessa päivässä. Mitä te ihmiset oikein teette / syötte, kun paranette niiiiin nopeasti!? Itse olen nyt nauttinut pilttiä, gefilus -tuotteita, vettä, särkylääkkeitä, kaakaota, teetä ja kurlannut suolavettä enkä vieläkään ole parantunut. Luin kyllä, että normaali flunssa kestää noin yhdeksän päivää, ja itsellähän vasta kuudes päivä menossa.

 
Olen innostunut viimeaikoina myös liikuttamaan Ellaa enemmän, ja kävin sen kanssa myös lenkkeilemässä yksi päivä! Oli kyllä niin ihanaa ja mieltä virkistävää pitkästä aikaa pukea lenkkivaatteet ja (uudet) lenkkarit ja lähteä hölkkäilemään! Itselläni on aina ollut hieman vaikeuksia saada aikaa ja motivaatiota lenkille lähtemiseen, mutta se tunne, minkä lenkin jälkeen saa, on parasta! Täytyy taas jatkaa tätä lenkkiharrastusta, kun paranen siihen kuntoon.



Hevostouhuista sen verran, että Börje lähti talvimajoitukseensa viime sunnuntaina. Hepat eivät ole ollut moksiskaan, vaikka yksi jäsen laumasta puuttuu. Papsukin uskaltautui tutustua Börjeen kunnolla ja loppukesästä ne olivatkin ihan parhaat kaverit. Toivottavasti ensi kesänäkin saadaan Papsulle kaveri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti