lauantai 5. elokuuta 2017

4 yötä KokkolassaMinulla alkoi viime perjantaina loma, joten syy oli mitä mahtavin lähteä kaverin kanssa pienelle lomareissulle Kokkolaan! Reissu oli kiva irtiotto normaalista arjesta - vaikkakin viimeisinä päivinä tuli jo ikävä heppoja. Tiistai-iltana, kotiuduttuani, minut löysi jo lenkiltä Gikan kanssa. 

Päivät Kokkolassa meni super nopeasti. Ensimmäisenä iltana kerkesimme syödä ja käydä ihastelemassa ilta-aurinkoa meren rannalla ennen nukkumaan menoa. Lauantaina lähdimme käymään kaupungilla shoppailemassa ja syömässä Amarillossa. Illalla kävimme vähän laittamassa itseämme hapoille Roskarukalla. Kyseinen paikka on entinen laskettelumäki, jota ylös juoksimme ja loikimme. Treenin jälkeen lähdimme virkistävälle uinnille ja istuskelemaan rannalle.Sunnuntaina olimme piknikillä rannalla monta tuntia, ja totta kai uimassa piti käydä. Vesi tuntui aluksi paljon kylmemmälle, mitä se oli edellispäivänä ollut. Nopeasti kuitenkin veteen tottui, ja se alkoi tuntua lämpimälle, kuin lauantaina. Kävimme myös Mustakarissa istumassa venelaiturilla.


Maanantaina käytiin taas kaupungilla, mutta tällä kertaa kahvittelujen merkeissä. Poikkesimme käymään yhdessä sisustusliikkeessä, ja siellä oli kyllä niin kivoja juttuja! Maanantai oli illasta tosi sateinen, joten kävimme rannalle menon sijaista nopeasti vain ostamassa seuraavan päivän junamatkan eväät.


Tiistaina olikin jo kotiin paluu. Junamatka tuntui tosi pitkästyttävältä, mutta lopulta juna oli kuin olikin Hämeenlinnan asemalla. Oli ihana olla vaihteeksi taas kotona ja päästä omaan sänkyyn nukkumaan! Sitä kyllä osaa arvostaa aina, kun on jossain muualla nukkunut.  

1 kommentti: