tiistai 18. heinäkuuta 2017

Alkukuun kuulumiset

Moikka pitkästä aikaa! Ajattelin tällä kertaa kertoa kuulumisiani näin kuvien muodossa. Minulla on ollut aika kiireinen kuukausi, sillä aloitin 5. päivä kesätyöt mansikkamaalla. Päivät menevät töissä, levätessä ja ratsastaessa. Onneksi enää ensi viikko töitä jäljellä!


1. Kävin toista kertaa uimassa tänä kesänä heinätöiden lomassa. Ihanan virkistävää! 
2. Gikan kanssa iltakävelyllä. Muutamana päivänä on ollut niin ihanan aurinkoista, että olen lähtenyt ponin kanssa iltakävelylle nauttimaan kesästä <3
3. Toissa viikonloppu meni Wanaja Festivaaleilla parhaan kaverin kanssa! Oli mukava kuunnella hyvää musiikkia hyvässä seurassa. Antti Tuiskun esiintyminen oli paras, muuten lemppareita oli JVG ja Apulanta. 
4. Heinäkuun 3. päivän synttärisankari. Papsu 21v. ❣


1. Päivää ennen Papsua, Ella 16v. ❣
2. Töistä kotiin menossa. Jouduin pysähtymään, kun unohdin laittaa hanskat käteen. Vaikka on heinäkuu ja lauletaan, että kyllä täällä tarkenee, ei tarkene. 
3. Perinteinen koiraselfie. Menossa pikkuserkun synttärijuhliin. 
4. Viime viikonlopun pesuoperaation yksi osa. Tuli pestyä urakalla lähes kaikki varusteet. 

1&2 Maastomaisemia. Vaikka olen aika paljon mennyt nyt maastossa, kenttäkin on ollut kovassa käytössä. Eilen ratsastin Gikan kunnolla ja heppa oli kiva, mutta itselle tuli itku oman istunnan takia. Nyt perjantaina on luvassa ainakin Gikan kanssa istuntatunti, mutta Papsun kanssa en vielä tiedä mitä teemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti