sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kisakauden avaus RiihimäelläOman pitkän, ja Papsun vielä pidemmän kisatauon jälkeen starttasimme tänään Riihimäellä helppo C e.b. specialin. Oli jo puoli voittoa, että pääsimme kisapaikalle. Papsu meni tosi hyvin koppiin, vaikka vielä eilen illalla kauhistelin ja epätoivoisesti mietin, että mitäköhän siitäkin tulee.

Rata itsessään sujui ihan hyvin, omia virheitäni lukuun ottamatta. Oikeaa laukkaa Papsu ei meinannut alkuun nostaa, eikä siten saatu siitä osuudesta paljoa pisteitä. Vasemman laukan se taas nosti liian aikaisin, ja jouduin ottamaan sen takaisin raviin ennen kuin tuli oiken noston paikka. Papsu oikaisi myös yhden kulman loppuradasta, mutta muuten olen rataan tyytyväinen. Saatiin 61,190% ja sijoituksemme oli 5/8.


Kisapaikalla Papsu oli super rauhallinen, eikä edes kyttäillyt tai pelännyt mitään. Radalla rauhallisuus tosin kostautui hieman alitempoisena menona, mutta parempi rauhallinen kuin rauhaton. Nyt täytyy jatkaa vaan treenaamista niin päästäisiin vielä tänä vuonna parantamaan prosentteja ja sijoitusta.

Myös koppitreenit jatkuu ensi viikolla, että saadaan poni myös toisiin kisoihin tai valmennukseen, mihin lie nyt seuraavaksi suuntaammekaan.


Tuomarin kommentti oli aika hauska, kun oli kirjoittanut, että Papsu on kouluhevostyyppiä. Haha, 21v. koulukonkari. Kaiken lisäksi Papsua luultiin 5 -vuotiaaksi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti