sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kuulumisia pt. 1147


Yleisellä tasolla mulle kuuluu oikein hyvää. Olin viime viikolla vähän flunssainen, mutta nyt vihdoin alkaa tuntua taas terveeltä! Lenkille pitäisi vaan raahautua, sillä taas ainainen "kyllä se kesäkunto sieltä tulee" ja "jos nyt sit huomenna" - jutut alkavat taas olla siinä vaiheessa, että pakko oikeasti rupea tekemään jotain, jos haluaa jotain saavuttaakin.

Mun talviloman viimeiset tunnit alkavat hupenemaan, ja huomenna pitäisi sitten palata takaisin koulunpenkille näiden viiden viikon jälkeen. Olin siis neljä viikkoa työssäoppimisessa, ja pidin lomani vasta sen jälkeen. Vaikka alkuun työssäoppiminen oli hirveen rankkaa, niin nyt menisin kyllä mieluummin töihin kuin kouluun..nooh ehkä se taas siitä, kun pääsee alkuun.

Onneksi kesälomaankaan ei ole enää ku vähä reilu kaksi kuukautta! Aina sanon tämän, mutta sanon nytkin; en voi ymmärtää, miten aika voi mennä näin nopeasti. Vasta aloitin uudessa koulussa, ja kohta on vuosi takana. Oon kyllä tykännyt opiskella tuolla koulussa, missä olen.

Ratsastuspuolella taas ei kuulukaan niin hyvää ja podin jotain motivaatiopulaakin yhdeksän päivän ajan ja uhkasin lopettaa myös koko harrastuksen. Tulen julkaisemaan ensi viikon aikana aiheesta erillisen postauksen, jossa kerron asiasta sitten tarkemmin. Ratsastukset sujuu kuitenkin ihan mallikkaasti, varsinkin nyt kun kentät ovat alkaneet sulamaan, niin on päässyt jo ratsastamaan eikä ole tarvinnut köpötellä käynnissä. Jo parina päivänä on pystynyt pääty-ympyrällä menemään laukassakin kunnolla.

Oon nyt lomani aikana innostunut myös ratsastamaan pitkästä aikaa Papsulla, ja olenkin nyt viikon aikana ratsastanut sillä enemmäin, kuin aikaisemmin koskaan. Alkuun Papsu oli tosi villi, mutta nyt viime päivinä se on mennyt ihan rauhallisesti ja eilen selasin snäppejäkin alkukäynneissä.. Yhdessä vaiheessa se pelästyi, kun pikkuveljeni ajoi pyörällä tiellä, niin lähti sitten vetämään jotain kiitolaukkaa hetken matkaa..


En osaa melkein istua Gikan selässä varsinkaan harjoitusravissa, kun Papsulla on niin tasainen ravi ja Gikalla taas niin pomputtava. Eilen menin G:llä ilman satulaa kaikissa askellajeissa ja silloin se taas tuntui ihan normaalilta ratsastaa. Pitäisi varmaan ratsastaa niillä, siten että menisi ensiksi Gikalla ja sitten vasta Papsulla niin pysyisi istunta kontrollissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti