tiistai 21. maaliskuuta 2017

Horse Fair 2017
Sain tänä vuonna ensimmäistä kertaa bloggaaja passin messuille, joka oikeutti koko viikonlopun ajan käymään tapahtumassa. En muista monesko vuosi tämä on, kun olen messuilla ollut, mutta taas mielestäni viime vuodesta hevospuoli on vähentynyt entisestään. GoExpo -puoli oli paljon kattavampi, ja siellä tuntui olevan ihmisiä paljon enemmän. Käväisin myös katselemassa Kuva & Kamera - messuilla. Siellä oli tosi upeita kuvia esillä ja ihastelin varsinkin Lahden MM-kisoista otettuja kuvia!

Perjantaina mulla oli kamera matkassa, mutta asetukset olivat taas vaihteeksi vähän hakusessa, joten tarkennukset ja valotukset eivät oikein kohdanneet, mutta koitetaan kestää. Perjantaina oli tosi kiva kiertää kojuja, sillä oli tosi väljää ja rauhallista. Kaverini kertoi lauantaina olevan kunnon ruuhka, mutta sunnuntaina taas oli rauhallisempaa, mutta enemmän porukkaa kuin perjantaina.

Esteratsastus -katsojille messuilla olikin nähtävää, mutta näin koulupainotteisena ratsastajana olisin toivonut näkeväni ihan kouluratsastuskilpailuja tai jonkinlaisen kouluklinikan. Kouluratsastusta oli ainoastaan semmoisessa esityksessä, jossa koulu - ja lännenratsastaja ottivat ns. mittaa toisistaan. (alla kuva) Sunnuntaina kuitenkin esteratsastusta oli mielenkiintoista seurata, sillä Big Tourissa oli erikseen uusinta, joka päättyi lopulta suomalaisvoittoon!


Mielestäni aukioloajat olisivat voineet olla lauantaina ja sunnuntaina pidemmät, sillä sunnuntaina alkoi tuntumaan, että aika loppuu kesken ja oli todella ärsyttävää myös se, että esittelijät alkoivat pakkaamaan tavaroita paljon ennen sulkemisaikaa.


Tällä kertaa lompakko kerrankin hymyili myös messujen jälkeen, sillä en ostanut mitään. Siis oikesti en mitään.  Ainoa juttu, mitä etsin, oli Gikalle etujalkoihin koulusuojia, mutta en löytänyt haluamani laisia. Seuraavan kerran sitten etsimään Hevoset -messuille! Tampereen messuja odotan enemmän, sillä siellä on enemmän kaikenlaista, ja muutenkin paljon isompi hevostapahtuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti