keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

5 negatiivista ja positiivista asiaa

inspire, quote, and positive quotes -kuva
Kuva: We heart it

Moikka! Tällä kertaa hieman vaihtelua normaaleihin postauksiin, sillä aattelin koota vähän omia ajatuksia ja päädyin sitten alla olevaan muotoon. Alkuun negatiivisia asioita, jotta saadaan ne nopeasti alta pois ja päästään keskittymään positiivisiin asioihin!

Negatiiviset :(

1. Kenttä on ollut tosi huonossa kunnossa. Vaikka yksi päivä satoi kivasti lunta, lumen alla on ihan jäätä, joten ei voi mennä oikeastaan kuin käyntiä. Eilen taas lumet alkoivat sulaa, joten kaikki on loskaa ja jäätä.

2. Pakko jatkaa vielä edelliseen; yleisesti huono keli. Vihaan nykyään Suomen talvea täällä Etelä-Suomessa. Itse näin talvi-ihmisenä on hyvin vaikeata käsittää, ettei ole päässyt kunnolla hiihtämään koko talveen ja luistelemassa olen käynyt ainoastaan neljä kertaa.

3. Eilen päivällä ja illalla tuntui hieman kurkkukipua, toivon niin paljon etten nyt tulisi kipeäksi..

4. Koko kropan jumitus. En ikinä joko jaksa tai sitten kerkeä venytellä ja kuitenkin liikun aika paljon, niin kaikki jumitus kerääntyy lopulta, etten kohta varmaan pysty liikkumaan mihinkään. Työssäoppimisessakin joudun koko päivän oikeastaan seisomaan ja tekemään koko ajan jotain.

5. Pitkämatematiikka. Pääsin sentään kolmannesta kurssista läpi yllättävän hyvällä arvosanalla, eli jotain positiivista tässäkin. Nyt kyllä taas neljäs kurssi alkaa hajottamaan, kun en ihan ymmärrä (ainakaan vielä), mikä tämänkin aiheen pointti on ja mihin sitä tarvitsen ja miten edes osaisin laskea noita.


Positiiviset :)

1. Enää kaksi yötä perjantaihin! Tuntuu yleensä, että aina on maanantai, mutta onneksi myös perjantait tulevat yhtä nopeasti, vaikkei siltä aina tunnu.

2. Olen päässyt ratsastamaan kuitenkin, vaikka kentät ovat olleet huonossa kunnossa. Ollaan Gikan kanssa menty nyt paljon pellolla, vaikka sielläkin on jää alla, niin se ei ole ollenkaan niin paha kuin mitä taas kenttä on.

3. Tämän päivän jälkeen enää seitsemän päivää hiihtolomaan. Tällä viikolla on ollut hieman kärsimistä kun muilla on ollut nyt hiihtoloma ja pikkuvelikin on jäänyt aamulla nukkumaan, kun itse on joutunut lähtemään liikenteeseen. Mulla on siis loma poikkeuksellisesti vasta myöhemmin, sillä olen työssäoppimisessa. Nooh..saapahan ainakin silloin nukkua ja chillailla, kun muut menevät töihin ja kouluun!

4. Pääsen ensi tiistaina vihdoin kampaajalle. Mun on pitänyt varmaan puoli vuotta mennä kampaajalle, mutta ikinä en vaan saa aikaiseksi, ja sitten se jää yleensä siihen, että käyn ainoastaan kerran vuodessa.

5. Vaikka työssäoppiminen on aika rankkaa niin ei tarvitse mennä kouluun eikä opiskella. Okei, en tiedä kumpi on todellisuudessa rankempaa ja kumpaa haluaisin tehdä mieluummin, mutta luokitellaan nyt työssäoppiminen positiiviseksi.

+ sain tänään nukkua poikkeuksellisesti pidempään

2 kommenttia:

  1. Moikka! Sun blogi sai nyt kunnian päästä ensimmäisenä Junnutiimin esittelyyn :)
    http://junnutiimi.playsson.net/arkistot/326

    VastaaPoista