tiistai 29. marraskuuta 2016

Pikaiset kuulumiset


Musta tuntuu, että tää aika menee koko ajan vaan nopeammin ja nopeammin. Reilu viisi viikkoa sitten mulla alkoi kuulemma rankin jakso koko kolmen vuoden aikana, ja nyt se on vihdoin ohi! Maanantaina meillä oli vielä aikkarilla matikan koe, josta en vielä ole saanut arvosanaa, joten en tiedä vielä pääsinkö siitä läpi, mutta muista kursseista pääsin. Jos teitä sattuisi kiinnostamaan, niin voisin tehdä kouluun liittyen erillisen postauksen, missä käsittelisin koulujuttuja tarkemmin.

Onko muilla sillein, että välillä tuntuu, että menee perjantai iltana nukkumaan ja herää seuraavan kerran maanantai aamuna? Mulla nimittäin kävi juuri viime viikonloppuna tällä tavalla. Heräsin sekä lauantaina ja sunnuntaina noin 10 aikoihin, ja musta vaan tuntuu, että koko päivä on mennyt hukkaan, kun herään niin myöhään. Tuntuu, että koko päivä on mennyt ihan pilalle, enkä kerkeä enää tekemään mitään vaikka todellisuudessa on vielä koko päivä edessä. Haluaisin kyllä herätä viikonloppusinkin aikasin, mutta taas näin yö kukkujana, on myös mukava edes kerran viikossa valvoa pidempään..

Sunnuntaina sain kuitenkin vihdoista viimein pestyä Gikan satulan, sillä mun on pitänyt pestä se ja muitakin varusteita jo monta viikkoa, mutten ole vaan kerennyt. Täytyisi vielä tällä viikolla saada suitset ja suojat pestyä niin kehtaisi taas puskissa ratsastaa (heh, ihan kun siellä mua joku katselisi).

Nyt parina päivänä on tuntunut ihan hassulta, kun ei ole tarvinnut tehdä mitään kotitehtäviä, eikä lukea kokeisiin. Kun kerrankin olisi aikaa ratsastaa, niin tietysti hepoilla oli juuri eilen rokotukset ja hampaat raspattiin samalla, niin tule nyt muutama päivä kokonaan vapaata ja sitten loppu viikosta vain kevyttä liikuntaa.

Hassua ajatella, että enää pari yötä, niin on joulukuu. Tässä loka-marraskuussa ei ole tullut kovin montaa postausta, mutta toivottavasti ymmärrätte, että koulu menee nyt tällä hetkellä kaiken edelle, mutta toivon, että ehtisin nyt kirjoitettaa useamminkin postauksia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti