lauantai 18. kesäkuuta 2016

Viikon kuulumiset


Tänään oli taas hieman sateisempi päivä ja aamulla vähän ukkostikin. Hepat kyllä nauttii sateesta ja tuulesta, kun ei ole ötököitä kiusaamassa. Tänäänkin, kun kävin katsomassa iltapäivällä heppoja, niin kaikki tyytyväisenä olivat laitumen perällä syömässä. Tämän päivän ratsastuksen jälkeen laitoin Gikalle kuitenkin yöksi loimen.



Gikalla oli muutama vapaa päivä tällä viikolla, sillä mulla oli itsellä niin paljon muuta tekemistä. Tiistaina kävin kuitenkin ratsastamassa Pumpulin ja meni tosi hienosti niin kuin myös eilenkin. Eilen ratsastin myös Gikalla maastossa ja näytti virtaa löytyvän ja meni tosi hyvin.


Eilisen ratsastukset jäivät vähän lyhyiksi, kun mun täytyi laittaa Ella kuntoon ratsastajaa varten, mutta tänään oli aikaa ratsastella. Menin tänään taas vaihteeksi hieman puomeja ja Gika meni ihan nätisti niiden ylitse.


Tänään olin aamupäivällä katsomassa Maple'silla estekilpailuja ja huomenna sitten vuorossa koulukilpailut, joihin sitten myös itse osallistun. Huomisten kisojen jälkeen onkin sitten taukoa hieman taukoa kisoista, sillä en tiedä milloin ja mihin kisoihin seuraavaksi starttaamme.

Mietin postauksessa 18 x jatka lausetta, että kumman ostaisin kameraan uuden objektiivin vai uuden puhelimen. Kuvatessa ja näitä kuvia katsellessa täytyy sanoa, että kyllä taitaa pidempi objektiivi olla seuraava hankintani, sillä nyt mulla on ollut ainoastaan 18-55mm objektiivi. 

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Toi pidempi objektiivi on kyllä todella hyödyllinen ja itsekin kävin juuri ostamassa kameraani uuden objektiivin. Rahaahan siihen menee :D Tää blogi on tosi mielenkiintosen olonen ja tällä on tosi nätti ulkoasu! Tykkään varsinkin tosta bannerista, kun se ei ole liian tylsä, mutta ei kuitenkaan turhan sekanenkaan ❤︎

    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!<3 Ja niinhän se on, ja kun ei viitsi sitten ihan halvinta mahdollista ostaa, kun ei tiedä kauan semmoinen kestää..

      Poista
  2. Itse en ole pahemmin näistä säistä tykännyt ja meillä on ainaskin hevoset ihan mielellään aina tulleet sisälle muutamaksi tunniksi! Mutta ovat kyllä yhtä mielellään lähtenyt takaisin uloskin, vaikka on satanut. Kyllä se varmasti helpottaa, kun ei ole ötökät niin pahasti kiusaamassa :)
    Onnea sinulle kisoihin! Uuden objektiivin ostaminen on kyllä kannattavaa! Itse ostin 55-200mm ja en osaa edes enään käyttää tuota lyhyempää putkea :D

    saarusti.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se vähän riippuu hevosista. Meilläkin juuri Gikalla välillä pidetty loimea, mutta suokki ja shettis kyllä pärjäävät :D
      Tuo lyhyempi objektiivi on kyllä kätevä jos ottaa läheltä jotain tarkkoja kuvia, mutta pidempi taas parempi esim. juuri ratsastuskuvissa :)

      Poista