sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

SUMMER BUCKET LIST 2016

Oikein ihanaa kesäloman alkua kaikille, joilla se on alkanut jo aiemmin tai alkoi juuri eilen! Yhdeksän vuoden uurastus on mun osalta nyt virallisesti ohi, ja kiva päästä välillä keskittymään taas muuhunkin, kuin koulun käyntiin. Koko todistuksen keskiarvo oli tasan yhdeksän, ja oon tyytyväinen omaan suoritukseeni. Nyt vain yhteishaun tuloksia odotellessa..

Koska kesäloma on vasta alkanut, voin kertoa teille tämmöisen listan muodossa asioita, joita aion tehdä tänä kesänä. Toivottavasti pystyn toteuttamaan mahdollisimman monen kohdan näistä! Katsotaan sitten kesän lopussa, montako kohtaa olen suorittanut.


1. Kilpailut hevosen kanssa ja ilman
Haluaisin mahdollisimman paljon päästä Pumpulin kanssa kilpailemaan ainakin koulua, mutta ehkä myöhemmin myös esteitä. Parit kisat on jo tiedossa näin alku kesästä. Haluaisitteko kilpailukalenterin blogiini? Olisi myös kiva mennä katsomaan joitain kisoja, vaikka semmoisia joihin kaverini osallistuvat.

2. Yömaasto
Tätä en ole päässyt vielä ikinä kokemaan, mutta olisi ihan huikeeta lähteä maastoilemaan yöllä. Yksin en ehkä uskaltaisi, mutta ehkä saan jonkun lähtemään mun mukaan.

3. Someton päivä
Pystyisin ehkä toteuttamaan tämän, vaikka käytänkin ehkä hieman liikaa somea.


4. Pyöräile paljon
Niin kuin viime postauksessa jo puhuinkin, etten ole hirveästi pyöräillyt mopon saamisen jälkeen. Mutta nyt ajattelin kuitenkin ns. ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa pyöräilemään lähes päivittäin.

5. Pidä karkkilakko
En tiedä, onko kesäloma paras ajankohta karkkilakolle, mutta miksei. Voisin olla vaikka pari viikkoa ilman herkkuja.

6. Juokse 200km
Tämä tarkoittaa siis aika paljon lenkkeilyä. En osaa yhtään arvioida kerkeänkö juosta tuon matkan yhdessä kesässä..no ainakin on tavoitetta. Toivottavasti muistan vaan merkitä kaikki mun juoksemat matkat ylös.

7. Kokeile jotain uutta
Haluaisin kokeilla jotain uutta lajia esim. melontaa tai seinäkiipeilyä, maistaa ruokaa, jota en oo ikinä syönyt tai mennä johonkin paikkaan, jossa en ole ikinä käynyt.

Kertokaa mitä te ootte suunnitellut kesäksi ja löytyykö jotain samoja juttuja myös sun listalta?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti