sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ratsastusta 11.6.

Hieman väsyneenä (herätys vähän yli 6) lähdimme eilen ensiksi Pumpulille ja sitten kohti kisapaikkaa, MP Riding Centeriä. Pumpuli liikkui paremmin verryttelyssä ja radalla aluksi pelkäsi yhtä maneesissa olevaa seinää. Harmillisesti jäimme viimeisiksi luokassa helppo C:1 prosentein 57,250%. Meni mielestäni paremmin kuin viimeksi, vaikkei nyt suoraa vertailukohteita ole, sillä eilen oli eri luokka kun viimeksi. Viikko aikaa treenailla, sillä ensi sunnuntaina on taas koulukilpailut ja silloin sama luokka kuin eilenkin.

* puhelinkuva
Valehtelematta melkein 12 tuntia vietin eilen hevosten kanssa, kun lähdin vielä Gikalla ratsastamaan iltapäivällä/illalla. Menin alkukäynneillä metsässä ja tulin sitten kentälle. Gika oli tosi hyvä ratsastaa ja meni hyvin. Kokeilin eilen myös nivelkuolainta, sillä aiemmin Gikalla on ollut kolmipala. Ei ollut mielestäni suurempaa vaikutusta, täytyy vielä pyytää joku katsomaan ratsastustani, kun eri kuolain. 

Tein paljon ravissa voltteja, kolmikaarista ja pohkeenväistöä, laukassa menin niin ympyrällä kuin urallakin. Loppukäynneillä metsässä ylitimme kaatuneen puun (viime postauksessa kerroin, että menimme sen ali, mutta iskä kävi kaatamassa sen kokonaan), vaikken itse aluksi olisi halunnut sitä ylittää, mutta Gikapa halusi niin mentiin sitten pari kertaa sen ylitse.

* puhelinkuva
Ratsastuksen jälkeen kokeilin Gikalle viimeksi ostamaani kuivausloimea, joka kuivaa kyllä todella nopeasti. Laitoin tallisuojat etujalkoihin ja vein karsinaan siksi aikaa, kun keräsin tavarat pois käytävältä ja laitoin Gikan ruuan valmiiksi. Laitoin vielä toisen loimen yöksi ulos. 

Kävin aamulla hypyttämässä Ellaa kaatuneen puun yli ja mulla oli mukana myös kentältä yksi este/kaveletti, jota Ella myös hyppäsi. Ella meni tosi hienosti esteiden ylitse ja oli muutenkin reipas. Oon aiemmin kerran hypyttänyt Ellaa metsässä kaatuneen puun yli, eikä sillä kentälläkään paljoa olla hypätty. Illemmalla menen varmaankin Gikalla ratsastamaan.

Mitä olette tykänneet näistä vähän pidemmistä ratsastuspostauksista? Mukavaa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. En ole blogiasi aiemmin seuraillut, mutta kivoja tällaiset ratsastuspostaukset. Ja onpas tuo Gika söpö! 😍

  VastaaPoista
 2. Voi, että kuinka kateellinen olen teille kaatuneesta puusta! Itsekin olen aina tuommoisesta esteestä haaveillut :D
  Sinulla on muuten oikein kiva blogi ja jäinkin seurailemaan :)

  https://saarusti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivotaan, että säkin pääset joskus puun yli hyppämään! :)

   Poista