perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kesäkuu

Moikka ja aurinkoista kesäkuuta teille kaikille! Enään huomisen kevätjuhla ja todistusten jako, niin tää homma alkaa olee paketissa. Toisaalta jää vähän haikea fiilis näitten kolmen vuoden jälkeen, mutta toisaalta niin siistiä päästä kauan odotetulle kesälomalle! Toivottavasti tekin ootte odottanut lomaa.


Keskiviikkona meillä oli koulussa pelipäivä ja pelattiin ultimatea toisia ysiluokkia vastaan. Mun jalat oli ihan hapoilla sen jälkeen, eikä paljon iltapäivän pyöräilyt jalkoja avannut. Huomasi kyllä, etten ollu pitkään aikaan kunnolla pyöräillyt missään. Ehkä voisin lisätä mun summer bucket -listaan pyörälenkkejä..


Eilen siivosin meidän leikkimökin ihan kokonaan ja käytiin ostamassa äitin kanssa kesäkukkia ja mukaan tarttui myös Gikalle uusi fleeceloimi. Mulla on suunnitelmissa ostosten esittely postaus, kerro ihmeessä, jos sua sellainen kiinnostaisi.


Gikalle on taas kertynyt pari vapaapäivää, kun en oo vaan jaksanut/halunnut mennä ratsastamaan tuossa kuumudessa, noh nyt pitäisi tulla kylmempään viikonloppuna ja saapahan ainakin heppa nautiskella laitumella olemisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti