sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

KOULUSTRESSIÄ


Moni 9 -luokkalainen ja ysiluokan käynyt tietää tämän viimeisen peruskoulu kevään aiheuttaman stressin. Aikaa menee vaan kouluun, kouluun ja kouluun. Mulla on vielä monia (päättö)kokeita tiedossa, mutta isoin juttu on äikän päättötyö, joka pitäisi palauttaa perjantaina.. jopa se sana "päättö" tekee kaikesta niin suurta ja stressaavaa.

En yleensä stressaa juurikaan mistään, mutta nyt nämä kaikki kokeet ja muut koulujutut kasaantuu samaan ajan kohtaan ja jopa samalla viikolla saattaa olla neljä koetta ja vielä kun kaikkiin pitäisi vielä keretä lukemaan, koska kaikki vaikuttaa siihen viimeiseen peruskoulun numeroon. Jo seiskalla opettajat puhuivat että "tämä saattaa vaikuttaa päättöarvosanaan", mutta ei sitä sillon ottanut niin tosissaan, miten sen nyt taas ottaa.

Meillä alkoi maanantaina viimeinen jakso, eikä onneksi ole enään pitkä aika kesälomaan! Eiköhän tämä tästä helpota (toivottavasti!!), kun saan sen äikän päättötyön palautettua.

En oo kerennyt omalla hevosella edes ratsastamaan ollenkaan tällä viikolla, jos sitä tänään kerkeisi Gikanki selkään. Pumpulilla kävin ratsastamassa tiistaina ja perjantaina. Keskiviikkona meillä oli myös valmennus.

Heräsin tänään aika aikasin, sillä alun perin mun suunnitelmissa oli mennä heti aamusta ratsastamaan. Ulkona alkoi kuitenkin satamaan vettä, joten päädyin lopulta koneelle. Ja äikän päättötyön sijaan, avasin bloggerin ja selailen parit blogit ja päädyin kirjoittamaan postausta.

Mukavaa viikonalkua!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä koulujuttuihin! Mullakin stressiä lukion vikasta jaksosta, mutta asioiden tasapainottaminen työ ja huvi kyllä auttaa jaksamaan :)


  ♥ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinnepäin! Niin, muutakin kun tekee niin eiköhän tämä opiskelukin ala sujumaan :)

   Poista
 2. Mä otan tämän peruskoulun viimeisen luokan vähän turhankin rennosti.. Panostaa pitäisi, mutta läksyjen sijaan vietän aikani mieluummin tallilla :D Ehkä mä kuitenkin selviän, vaikka aloitankin vasta nyt loppukiriä.. Oon suorastaan kade, että sulla riittää ainakin jotenkin motivaatiota kouluun! Tsemppiä!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla jää usein kyllä nää hommat viime tippaan, mutta kyllä tää tästä..tsemppiä myös sulle! :)

   Poista