perjantai 1. tammikuuta 2016

2016

Vuoden ensimmäinen päivä ja vuoden ensimmäinen postaus. En varmasti ole ainoa, joka toteaa postauksen alussa tämän; vuosi 2015 meni todella nopeasti. Viime vuosi (hassua sanoa viime vuosi) oli tapahtumarikas ja jotenkin tosi odotettu vuosi. Pääsin ripille, sain mopokortin, alotin ratsastamaan Pumpulilla ja alotin tämän blogin kirjoittamisen!
Aluksi aattelin tehdä semmoisen "vuosikatsaus" -postauksen, mutta alku vuodesta ei edes tapahtunut mitään, joten siitä olisi ollut oikeastaan turha kirjoittaa. Minkäänlaisia uudenvuoden lupauksia en tehnyt, mutta yritän vähentää karkkien ja herkkujen syömistä ja jonkinlaista herkkulakkoa olen tässä suunnitellut.
Mun uusivuosi meni perheen kanssa ollessa ja raketteja ampuessa. Hevoset ei ihmetellyt onneksi raketteja ollenkaan, eikä kissatkaan juurikaan mitään välittänyt. Toivottavasti teidänkin uusivuosi meni rauhallisissa merkeissä.
Tästäkin vuodesta on odotukset aika korkealla, saas nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan, toivottavasti ainakin opiskelupaikan ja koulukisat. Hyvää Uutta vuotta 2016!

2 kommenttia:

  1. Munkin mielestä vuosi meni tosi nopeesti, tuntuu että vähän kaikki on sitä mieltä :-D Ihanaa uutta vuotta sulle!

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista