maanantai 30. marraskuuta 2015

MARRASKUUN SUOSIKIT

Marraskuun viimeinen päivä ja on aika toteuttaa Kuukauden suosikit -postaus. Suosikkeja ei mitenkään erityisemmin ole kertynyt, mutta joitakin kivoja juttuja on pakko nostaa esille.


Ensimmäisenä suosikkina on yllätysyllätys; mun muutama viikko sitten ostamani järjestelmäkamera, Nikon d3200. On kiva, että bloginkin sekä instagramin (@emiliatamminen) puolelle saa otettua laadukkaampia kuvia. Ite oon tosi tarkka valokuvien laadussa ja yleensä seurailenkin ig:ssä sellaisia profiileja, joilla on laadukkaita kuvia ja kivan näköinen feedi.

Toisena suosikkina on Garnierin Micellar Cleansing Water. Oon tykänny tuotteesta tosi paljon, sillä siinä on samassa sekä kasvovesi että meikinpoistaja. Iholle jää raikas tunne ja tuotteella voi poistaa myös silmämeikin. Hintaa tällä on n. 10€.


Kolmantena suosikkina on VilleGallen (feat. SANNI) Lähtisitkö. Aivan ihana biisi ja ollut siitä asti suosikkina, kun katoin Vain Elämää tv:stä.


Neljäntenä ja viimeisenä, muttei vähäisempänä on SUN Sporttimysli. Äiti toi tätä yhtenä päivänä ns. kokeiltavaksi, ja ties mones pussi jo menossa. (:D) Syön yleensä väli- tai iltapalaksi, melkein päivittäin.

Joulukalenteri starttaa sitten huomenna, postaus nähtävissä 0.00 ☺
Kertokaa onko teillä samoja suosikkeja ja mitä mieltä olitte postauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti